Traume-Bipolar Refleksterapi

Metoden kan anvendes til alle aldre-børn, unge, voksne og ældre.

Blandt andet til reduktion af:

-Stress
-Trauma

-Emotionelle Ubalancer

-Mentale Dysfunktioner

-Depression

-Udbrændthed

-Spiseforstyrrelser


Under en behandling, som foregår liggende på en briks, er det ved tryk på forskellige punkter og zoner (i ansigt og evt. også fødder) muligt for dig at opnå en fuldstændig afslappet og afspændt tilstand – at opnå en tilstand af indre ro og komme i en meditativ tilstand.


Netop denne tilstand er nødvendig for at kunne regulere vejrtrækning og hjælpe kroppen til at give slip på og udrense stress, emotionelle toxiner og dermed også gamle traumer, der er lageret i både bevidstheden og underbevidstheden.


Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl. Præcis det der skal til, for igen at kunne controllere verden, føle sig skarp, klar, koncentreret og fokuseret. Denne behandling er sædeles god, hvis du er stresset, i ubalance, lider af depression, spiseforstyrrelse samt meget mere.

Med denne behandling reguleres kroppens og hjernens hormonelle niveau. Det betyder, at  store mængde stresshormoner som fx kortisol og adrenalin erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin og noradrenalin.

Du behøves ikke at fejle noget, behandlingen i sig selv er wellness for krop og sind, og yderst vanedannende.


Metoden Lone Sorensen anvender er baseret i forskellige mikrosystemer med videnskabelige undersøgelser bag: Dr. Yamamoto (YNSA), Japan; Dr. Castillo Morales, Argentina; Dr. Wong, USA; Dr. Chau, Vietnam; Maria Perez, Argentina; Dr. J. Bossy, Frankrig.