Gravidmassage

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt Lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler/sportsmassør

Forkæl dig selv med gravidmassage


Gravidmassage lindrer smerter i nakke, skuldre, ryg, bækken og lænd og muskelspændinger i forbindelse med graviditeten, væskeophobninger under graviditeten, og andre gener som følge af graviditeten.


Hos Wulff har vi en speciel graviditetspude, som giver plads og støtte til mave og barm, således at man ligger behageligt under behandlingen.


Gravidmassage er for dig, som ønsker smertelindring eller bare har lyst til at forkæle dig selv.


I forbindelse med graviditeten oplever mange ømhed i ryg og skuldre, lægkramper, søvnproblemer eller væskeophobninger. Her vil en gravidmassage kunne løsne op for ømhed og gøre kroppen i stand til at komme af med affaldsstoffer. Gravidmassage er en lindrende og behagelig behandling med fokus på kroppens velvære.


Hos Wulff er din massør både uddannet lægeeksamineret fysiurigsk massør og certificeret skadesbehandler og sportsmassør med kursus i gravidmassage.


Når du kommer første gang skal der afsættes 45 min. til behandlingen, så der er tid til at undersøge og lave anamnese og div. led- og muskeltests. Derefter kan vælges imellem:

30 min., 45 min, eller 60 min.

NYHEDER

Følg Hos Wulff på Facebook og Instagram.

Klinikken åbner igen den 21/4 og efterlever naturligvis de gældende retningslinjer.

Er du syg eller utilpas skal du melde afbude og blive hjemme.


               

KONTAKT

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt

Mejsevej 1

7430 Ikast

+45 30 70 92 10

info@hoswulff.dk

Copyright © All Rights Reserved