Gravidmassage

Gravidmassage lindrer smerter i nakke, skuldre, ryg, bækken og lænd og muskelspændinger i forbindelse med graviditeten, væskeophobninger under graviditeten, og andre gener som følge af graviditeten.


Hos Wulff foregår massagen på en speciel graviditetspude, som giver plads og støtte til mave og barm, således at man ligger behageligt under behandlingen.


Gravidmassage er for dig, som ønsker smertelindring, og i forbindelse med graviditeten oplever mange ømhed i ryg og skuldre, lægkramper, søvnproblemer eller væskeophobninger. Her vil en gravidmassage kunne løsne op for ømhed og gøre kroppen i stand til at komme af med affaldsstoffer.


Hos Wulff er din massør både uddannet lægeeksamineret fysiurigsk massør og certificeret skadesbehandler og sportsmassør med kursus i gravidmassage.


Første gang du kommer bruges noget af tiden til at undersøge og lave anamnese og div. led- og muskeltests. 


Hos Wulff er RAB certificeret lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler / sportsmassør. Titlen RAB-godkendt er Sundhedstyrelsens blåstempling af at behandleren har en lang og høj faglig uddannelse bag sig. Brancheforeningen BFM sikrer, at Hos Wulff overholder alle lovmæssige krav til den høje faglighed i uddannelsen, og at de efterfølgende skærpede krav om videreuddannelse ligeledes overholdes.