Hot Stone

HOT STONE

Hot Stone kaldes også "termologisk massage" .


Nyd følelsen af de varme sten, som varmer dine muskler op i dybden, imens du masseres. Stenene bliver både brugt til at massere med under Hot Stone massagen, men du kommer også til at nyde dem ligge på bestemte punkter, hvor de gør deres gode virkning.

Hvordan virker termologisk-/Hot Stone massage?

Når de varme sten ligger på din muskulatur, varmes vævet op, og den følgene udvidelse af blod og lymfekar giver fornyet blodgennemstrømning og har en lindrende effekt på spændt og øm muskulatur.


Du oplever:

•Muskelafslapning

•Smertelindring

•Cirkulation og flow

•Mental afslapning


Uanset om du leder efter en dejlig wellness oplevelse eller ønsker lindring, er Hot Stone massage en uovertruffen luksusbehandling.


BEMÆRK

Denne behandling kan ikke bookes online, da der kræves forudgående tid til opvarmning af stenene m.m. Ønsker du denne behandling, skal du kontakte Hos Wulff enten pr. tlf. eller mail.
Hos Wulff er RAB certificeret lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler / sportsmassør. Titlen RAB-godkendt er Sundhedstyrelsens blåstempling af at behandleren har en lang og høj faglig uddannelse bag sig. Brancheforeningen BFM sikrer, at Hos Wulff overholder alle lovmæssige krav til den høje faglighed i uddannelsen, og at de efterfølgende skærpede krav om videreuddannelse ligeledes overholdes.