GUA SHA & Cupping - Oriental Facial Therapy

GUA SHA & Cupping - Oriental Facial Therapy er en REN LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING, der ved brug af Gua Sha giver større blodgennemstrømning, fornyet glød, reducerer rynker, væskeophobinger, mindsker poser under øjnene. Gør arvæv blødt og din hudtone bliver ensartet.

Den særlige behandling med cupping øger blodgennemstrømningen i muskler og bindevæv samt tilfører ilt til cellerne og hjælper lymfesystemet med at udskifte affaldsstoffer.

Denne totale afslapningsmassage har stor kosmetisk effekt, og arbejder på hele kroppens helse.Gua Sha stammer fra Kina og er en tusind år gammel teknik, hvor man skraber på huden for at fjerne gift- og affaldsstoffer samt spændinger og smerter. 
Gua Sha er en væsentlig del af Traditionel Kinesisk Behandling og er en særdeles effektiv behandlingsform. Gua Sha øger blodcirkulationen på det sted, hvor du anvender redskabet. Den øgede blodcirkulation medfører en øgede afgiftningsproces. Ved brug af Gua Sha jævnligt vil du opleve fornyet energi og glød til din hud samtidigt med styrker skrabene kollagendannelsen i huden, hvilket styrker hudens smidighed og mindsker synligheden af rynker.

Cupping Stammer fra TCM - traditionel chrinese medicin, og går mange tusinde år tilbage i tiden. Dette er oprindeligt en metode til, at behandle sygdomme med. Men cupping har de senere år, fundet sin vej herhjemme i den kosmetiske verden også. En behandling med silikonecupper øger blodgennemstrømningen i muskler og bindevæv. Tilføre ilt til cellerne og vigtigst af alt hjælper lymfesystemet med at udskille affaldsstoffer.
Når en silikonecup sættes på huden, danner den vakumm og derved løftes huden op.