Lifting GUA SHA ®

Lifting Gua Sha® er sammensat af de bedste naturlige opstrammende og anti-age teknikker fra Japansk Lifting (Efter Lone Sørensens metode) og Oriental Facial Terapy GUA SHA & Cupping.


Behandlingen giver et naturligt ansigtsløft, der har en imponerende foryngelseseffekt, samtidig er behandlingen utrolig behagelig og afstressende.


Til behandlingen anvendes GUA SHA sten lavet af Rosa Kvarts, som virker beroligende.


GUA SHA teknikken giver bl.a. fornyet glød, reducere rynker, mindsker poser og hævelser under og omkring øjnene, mindsker væske ophobninger og giver en mere ensartet hudtone.


Gupping teknikken stammer fra TCM – Traditional Chinese Medicine, og går mange tusinde år tilbage i tiden. En behandling med cupping øger blodgennemstrømningen i muskler og bindevæv og tilfører ilt til celler samt hjælper lymfe systemet med at udskille affaldsstoffer.


Japansk Lifting er med til at træne og løfte ansigtets muskler, og indeholder endvidere elementer fra ansigts zoneterapi og akupressur. I Japansk Lifting er det ikke kun ansigtet der bearbejdes, men også ubalancer i kroppens organer bliver behandlet.


I behandlingen Lifting Gua Sha® har Mette Brandt lavet en ny enestående behandling, som kombinerer ovenstående tre behandlinger – Ved at vælge denne behandling får man et overflødighedshorn af de bedste skønhedsbehandlinger, og opnår et ansigt, der ikke kun bliver løftet og glattet, men også en hud, der stråler af sundhed og foryngelse.


Behandlingen anbefales ikke til personer med Botox og fillers, før der er gået 3 mdr. efter de har fået det.