Japansk Lifting

Japansk Cosmo Lifting er udviklet af Lone Sorensen, og det er selvfølgelig den originale behandling, der udføres Hos Wulff


Det er en fantastisk behandlingsmetode, der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.

Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linjer reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives. Udover at det er meget behageligt og afslappende, så kombinerer Japansk Cosmo Lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater. I behandlingen indgår endvidere 2 masker og ansigtscreme samt salt-dust og massage med 2 bjergkrystalkugler. Hos Wulff benytter produkterne fra Inka Earth, som er anbefalet af Lone Sorensen, Barcelona.


De teknikker, der anvendes, er bl.a. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet, men også af kroppen.

 

Japansk Cosmo Lifting har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunkturpunkter, som påvirker kroppens energisystem.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Efter en kontinuerlig behandling vil Japansk Cosmo Lifting som nævnt reducere slap hud og forbedre hudens tekstur.

Jeg vil gerne præcisere, at jeg har taget uddannelsen som Japansk Lifting terapeut hos Lone Sorensen, Barcelona, som er ophavsmand til denne behandling. Dette er en garanti for, at du Hos Wulff får en professionel behandling.


Resultater og hyppighed:

Det er forskelligt hvor hurtigt, man ser et resultat, men som regel kan man se en forbedring efter ca. 5 behandlinger og hos nogle allerede efter første behandling. Men for at virkningen skal holde, er det i starten vigtigt at følge op med hyppige behandlinger.

Kosmetisk set får man mere ud af 10-12 behandlinger udført på én måned, end hvis man spreder behandlingen over 3 måneder.


Både Hos Wulff og andre terapeuter har set fantastiske resultater med Japansk Lifting. Især ved et intensivt forløb med behandling 2-3 gange om ugen i 4 uger.

Grunden til at den intensive behandling er så effektiv er, at den opstrammende virkning i starten varer ca. et par dage, laver man en ny behandling inden for få dage bygges der hurtigt videre på den foregående behandling. Går der en længere periode i mellem behandlingerne, starter man delvis forfra ved den efterfølgende behandling. Derfor får man kosmetisk set meget mere ud af 10-12 behandlinger udført på én måned, end hvis man spreder behandlingerne over 3 måneder. Har man først været igennem et intensivt forløb på 10 - 12 behandlinger, kan man sagtens klare sig med en vedligeholdelsesbehandling ca. hver 6. - 8. uge.

 

Hos Wulff har dog også haft klienter, som kun har fået Japansk Lifting hver 14. dag og alligevel har opnået en ”foryngelse”, men så var der heller ikke så mange rynker eller poser til at starte med. Hvis der er det, er en mere intensiv behandling klart at anbefale.

 

Folk i alle aldre har haft meget glæde af Japansk Cosmo Lifting, men Hos Wulff kan af princip ikke love, at man får udglattet alle rynker og poser. Til gengæld kan man glæde sig over, at de resultater man opnår, også matcher et øget indre velbefindende.....

 

Pga. forskelle i hudens struktur virker behandlingen hurtigere på mænd end på kvinder.


Behandlingen tilbydes som en basis- og luksus behandling. Ved luksus behandlingen sættes ekstra fokus på behandling af fine linjer og rynker i ansigtet.