Øreakupunktur

Auriculoterapi, også kaldet øreakupunktur, er et microsystem, som gør det muligt at behandle kroppens ubalancer via øret. Auriculoterapi er en vestlig metode udviklet af læge Paul Nogier, Frankrig i 1950érne. Efter mange års studier fandt Dr. Paul Nogier ud af, at øret afspejler hele kroppen og dens organer, han kortlagde ”barnet i øret” og blev i 1996 indstillet til Nobelprisen i Medicin for sine opdagelser i 1996.

Hvis man ser øret, skal man forestille sig et menneske i fosterstilling med hovedet nedad. Det vil sige, at øreflippen er hovedet, midterstykket af øret er kroppen med rygsøjlen, som løber langs den hårde kant yderst på øret. Arme, skuldre, og de indre organer samt forskellige kirtler sidder placeret, ud fra hvor rygsøjlen er at finde. Toppen af øret repræsenterer benene, fødderne og hænderne samt halebenet og underlivsorganerne.

 

Auriculoterapi er effektiv mod stort set alt, men mange benytter sig af behandlingsformen i forbindelse med smerter i kroppen, hovedpine, migræne, kæbespændinger, stress, overgangsalder, søvnproblemer samt mod diverse ubalancer i kroppen.

Auriculoterapi er også effektiv til tobaksafvænning og vægttab.

 

Til behandling af punkterne benytter jeg:

VAS (Vaskulær Autonome Signal)

Premio 20 DT.

ASP nåle, små permanente nåle, der skal blive siddende i øret 2-14 dage.

TCM nåle, som sidder i øret 25-30 min. imens man ligger på briksen.

Øre-frø, som er små plastre med en metalkugle i midten.
Disse skal masseres i løbet af dagen, og kan benyttes til personer med nåle-skræk og til børn.


Særlige behandlinger:

5 punkts øreakupunktur (også kendt som Nada) 

5 punkts øreakupunktur - også kendt som NADA, hjælper blandt andet på:

- Stress

- Angst

- PTSD

- ADHD

- Eksamensangst


Slankebehandling

Til denne behandling skal du komme fastende, og helst ikke have spist siden aftenen før. Det anbefales at behandlingen gennemføres omkring kl. 13.00


Bemærk, at behandlingen ikke kan stå i stedet for et besøg hos lægen.


Tiderne er inkl. samtale og journalføring.