Wellness ansigt

Her får du en dejlig velvære behandling med afslappende og afstressende ansigt- og hovedbundsmassage.

Ansigts- og hovedbundsmassage er en fantastisk behandling, som både kan anvendes mod bestemte lidelser og som velvære behandling.


Hovedbunds- og ansigtsmassage virker afslappende bruges ofte i forbindelse med en spændingshovedpine, hvis man sover dårligt, er meget irritabel eller generelt meget sløv i hverdagen. En hovedbunds- og ansigtsmassage går ind og påvirker de anspændte muskler samtidig med at cirkulationen stimuleres i muskler og hud. Dette kan være gavnligt, hvis man ofte oplever spændingshovedpiner, som forårsages af en stressende hverdag med et travlt arbejde, proppet skema i fritiden eller hård fysisk aktivitet.


Døjer du meget med spændingshovedpine anbefaler jeg du enten vælger Tibetansk Nakke-refleksterapi eller fysiurgisk massage.


Hos Wulff er RAB cetificeret lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler / sportsmassør. Titlen RAB-godkendt er Sundhedstyrelsens blåstempling af at behandleren har en lang og høj faglig uddannelse bag sig. Brancheforeningen BFM sikrer, at Hos Wulff overholder alle lovmæssige krav til den høje faglighed i uddannelsen, og at de efterfølgende skærpede krav om videreuddannelse ligeledes overholdes.