Firma massage

Firmamassage – fysiurgisk massageordning

Hos Wulff tilbyder en professionel ordning med firmamassage, der har fokus på dine medarbejderes velvære og forebyggelse af skader i forbindelse med det daglige arbejde.


En firmaaftale med Hos Wulff er et sundhedstiltag, der generelt giver gladere og sundere medarbejdere. Massagen udføreres af veluddannet massør, som både er lægecertificeret  fysiurgiske massører og efterfølgende har læst videre til lægecertificeret skadesbehandler og sportsmassør.


Firmamassage hjælper alle og en massageordning kan være til stor gavn for medarbejdere inden for mange forskellige brancher og med mange forskellige arbejdsformer, hvad enten der er tale om stillesiddende kontorarbejde eller arbejde med tunge løft. Når vi hver dag foretager de samme, ofte ensformige, bevægelser, kan der hurtigt opstå arbejdsrelaterede skader eller anspændthed bestemte steder i kroppen. Ligeledes kan en stressfuld hverdag sætte sine dybe spor i kroppen. Massagen forebygger og afhjælper:

 

•Spændinger i kroppen

•Stress

•Nakke- og skuldersmerter

•Hovedpine

•Myoser

•Overbelastede muskler

 

Jeg medbringer briks og olie, dine ansatte medbringer lagen og håndklæde. Der skal stilles et særskilt lokale til rådighed.

 

Såfremt I ikke har et lokale, kan jeg stille mit lokale til rådighed, på min klinik - Det betyder, at dine ansatte kan komme i fritiden og blive behandlet,

regningen sendes direkte til virksomheden.


Massage på arbejdspladsen giver glade medarbejdere.


Hos Wulff er RAB certificeret lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler / sportsmassør. Titlen RAB-godkendt er Sundhedstyrelsens blåstempling af at behandleren har en lang og høj faglig uddannelse bag sig. Brancheforeningen BFM sikrer, at Hos Wulff overholder alle lovmæssige krav til den høje faglighed i uddannelsen, og at de efterfølgende skærpede krav om videreuddannelse ligeledes overholdes.


Hos Wulff udfører firmamassage hos:

DK Company A/S

VIA University Campus Herning

Skovbjergparken, Ikast

Partner Revision, Ikast

Partner Revision, Herning


Ønsker du også en virksomhedsaftale, så kontakt Hos Wulff på tlf.: 30 70 92 10 eller  mail: info@hoswulff.dk


Udtalelselser: