Access bars

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt Lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler/sportsmassør

Access Bars er en behandling, som vil tillade dig at give slip på alle dine uhensigts-mæssige tanker, dine begrænsninger, dine holdninger og åbne op for mere lethed og overskud i dit liv.


Behandlingen foregår ved blid berøring på 32 punkter på hovedet, som hver står for et område, såsom: kropsbillede, kreativitet, kontrol, glæde m.m., og når disse punkter aktiveres, så frigiver du alle de holdninger, konklusioner og begrænsninger, der er kædet sammen med området i livet.


Når vi giver slip på vores holdninger og begrænsninger, så åbner vi op for flere valgmuligheder og mindre fordømmelse, hvilket kan have en effekt på alle områder af dit liv.


Access Bars giver indre ro, balance og klarhed, giver øget indlæringsevne og forbedret fokus, reducerer stress og tankemylder, forbedrer din nattesøvn og dit selvværd, giver større evne til at være i nuet, har positiv effekt på opmærksomhedsforstyrrelser som fx. ADHD

 

Under behandlingen ligger du fuldt påklædt på ryggen på en blød massagebriks, mens jeg blidt berører energipunkterne. Det er en meget afslappende behandling, hvor du måske falder i søvn undervejs eller oplever, at du kommer i en dyb tilstand af stilhed, hvor du hverken sover eller er helt vågen. Som udgangspunkt foregår behandlingen i stilhed, men har du lyst, er du også meget velkommen til at stille spørgsmål eller dele fornemmelser, følelser og tanker med mig undervejs.


NYHEDER

Følg Hos Wulff på Facebook og Instagram.

Klinikken åbner igen den 21/4 og efterlever naturligvis de gældende retningslinjer.

Er du syg eller utilpas skal du melde afbude og blive hjemme.


               

KONTAKT

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt

Mejsevej 1

7430 Ikast

+45 30 70 92 10

info@hoswulff.dk

Copyright © All Rights Reserved