Fysiurgisk massage

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt Lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler/sportsmassør

Hos Wulff er din RAB godkendt lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler / sportsmassør.


Din massør er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og har derefter læst overbygningen som lægecertificeret skadesbehandler og sportsmassør. Det betyder din massør, Hos Wulff, har en lang uddannelse af høj faglig kvalitet.


Fysiurgisk massage er en massageform, hvor massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand.


En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for massøren at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle problemer. Massageformen afspænder og giver ro, giver en bedre blodgennemstrømning, og udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og ikke mindst giver den en øget kropsbevidsthed.


Denne massage kan godt mærkes på kroppen og er ikke til sammenligning med de mere sanselige behandlinger.


Trykket lægges dog i respekt og overensstemmelse med klientens smertetærskel.Når du kommer første gang skal der afsættes 45 min. til behandlingen, så der er tid til at undersøge og lave anamnese og div. led- og muskeltests. Derefter kan vælges imellem:

30 min. delmassage/skadesbehandling

45 min. delmassage/skadesbehandling

60 min. delmassage/skadesbehandling

90 min. helkropsmassage


Som registreret alternativ behandler, RAB godkendt massør og skadesbhenadler opfylder jeg de krav, som udbyderne af sundshedsforsikringer stiller. Det vil sige, at klienter, der behandles hos mig, kan få udgifterne refunderet via deres sundshedsforsikring, hvis den dækker massage og skadesbehandling.


NYHEDER

Følg Hos Wulff på Facebook og Instagram.

På baggrund af Coronakrisen og Statisministeriets udmelding er klinikken lukket til og med 13. april. Følg Hos Wulff på Facebook, hvor der vil være løbende opdateringer.


               

KONTAKT

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt

Mejsevej 1

7430 Ikast

+45 30 70 92 10

info@hoswulff.dk

Copyright © All Rights Reserved