Fysiurgisk massage

Hos Wulff er RAB-certificeret lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler / sportsmassør. Titlen RAB-certificeret er patenteret og gives kun af Sundhedstyrelsen til behandlere, der har en lang og høj faglig uddannelse bag sig. Brancheforeningen BFM sikrer, at Hos Wulff overholder alle lovmæssige krav til den høje faglighed i uddannelsen, og at de efterfølgende skærpede krav om videreuddannelse ligeledes overholdes.


Hos Wulff hører til i Ikast, mellem Herning og Silkeborg, og din massør er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og har derefter læst overbygningen som lægecertificeret skadesbehandler og sportsmassør. Det betyder din massør, Hos Wulff, har en lang uddannelse af høj faglig kvalitet.


Fysiurgisk massage er en massageform, hvor massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand.


En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for massøren at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle problemer. Massageformen afspænder og giver ro, giver en bedre blodgennemstrømning, og udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og ikke mindst giver den en øget kropsbevidsthed. I behandlingen inddrager jeg forskellige teknikker.


Denne massage kan godt mærkes på kroppen og er ikke til sammenligning med de mere sanselige behandlinger.


Trykket lægges dog i respekt og overensstemmelse med klientens smertetærskel.


Når du kommer første gang skal der vælges "1. behandling". Første behandlingsgang bruges noget af tiden til at undersøge og lave anamnese samt div. led- og muskeltest.


Derefter kan vælges imellem:

  • 45 min. Her er der tale om en delmassage/skadesbehandling - Ved denne behandling er der mere tid til at behandle problematikken, dog stadig med fokus på et forholdsvis lille område, f.eks. hovedpine/nakkesmerter, ryg- og lændesmerter m.m.
  • 60 min. delmassage/skadesbehandling - Har du flere problematikker anbefales denne behandling, da der her er tid til at gå i dybden.
  • 90 min. helkropsmassage - Denne behandling er velegnet til helkropsmassage med specifikt fokus og behandling af flere problematikker


Som registreret alternativ behandler, RAB-certifceret massør og skadesbhenadler opfylder jeg de krav, som udbyderne af sundshedsforsikringer stiller. Det vil sige, at klienter, der behandles hos mig, kan få udgifterne refunderet via deres sundshedsforsikring, hvis den dækker massage og skadesbehandling.