Kinesiotape

Har du en begyndende overbelastning af led eller muskel, eller mærker du smerter, når du udfører bestemte bevægelser? Med kinesiotape kan du i mange tilfælde lindre og forebygge begyndende overbelastninger og give leddet eller musklen den stabilitet og ro tilbage, som er nødvendig for hurtig heling.


Kinesiotape er tape af et vævet og strækbart materiale. Det der får tapen til at klæbe til din hud, er en mild lim, som er skånsom for huden, men som samtidig sikrer, at tapen sidder godt fast og med præcist det stræk, som du har påført den.


Hos Wulff udføres kinesiotape efter forudgående aftale og kun i kombination med fysiurgisk massage. Vælges som tillæg i onlinebookingen.Hos Wulff er RAB godkendt lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler / sportsmassør. Titlen RAB-godkendt er Sundhedstyrelsens blåstempling af at behandleren har en lang og høj faglig uddannelse bag sig. Brancheforeningen BFM sikrer, at Hos Wulff overholder alle lovmæssige krav til den høje faglighed i uddannelsen, og at de efterfølgende skærpede krav om videreuddannelse ligeledes overholdes.