Thermie Roll Terapi

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt Lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler/sportsmassør

Thermie Roll Terapi er oprindeligt fra Korea, men er mest brugt i Japan.


Der findes to former for Thermie Roll Terapi, sygdomsdelen samt skønheds- og velværedelen. Det er i første omgang skønheds- og velværedelen, som Hos Wulff tilbyder.


Thermie Roll Terapi kan hjælpe dig med:

Thermie Roll Terapi kan mindske rynker, slap hud, mørke rander under øjnene, hudpletter og fedtposer. Thermie Roll Terapi ”smelter” nærmest fedtet væk, og derfor bliver denne form for terapi også brugt under slankekure og efter vægttab.

Thermie Roll Terapi er også en hurtig og naturlig måde at slippe af med celulitis (appelsinhud), arvæv og strækmærker. Endvidere hjælper Thermie Roll også på muskelspændinger og lokale smerter.


Der arbejdes med to forskellige Termie-ruller, den eneste forskel er størrelsen og hvor på kroppen de skal bruges. Inden i Thermie-rullen er der en røgelsespind, som der sættes ild til. Ilden går ud, og det er gløder der afbrænder røgelsespindene. Røgelsespinden indeholder Moxa, nelliker og japanske urter, som har en kæmpe effekt på kroppen. Kroppen suger til sig af disse urter, det er dog ikke noget du mærker – bortset fra en behagelig varme.


Thermie-rullen rulles hen over huden på det område, der skal arbejdes med, ad flere omgange, for at varme huden op, så den er modtagelig. Du kan sammenligne varmen med Hot Stone, hvis du kender det.

Det er en blid og fantastisk terapiform.


NYHEDER

Følg Hos Wulff på Facebook og Instagram.

Klinikken åbner igen den 21/4 og efterlever naturligvis de gældende retningslinjer.

Er du syg eller utilpas skal du melde afbude og blive hjemme.


               

KONTAKT

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt

Mejsevej 1

7430 Ikast

+45 30 70 92 10

info@hoswulff.dk

Copyright © All Rights Reserved