Praktisk info

Hos Wulff efterlever naturligvis de gældende retningslinjer fra Sundshedsstyrelsen:

Pr. 1. februar 2022 bortfalder alle coronarestriktioner. Ønsker du at benytte munbind skal du selv medbringe dette. Jeg sikre naturligvis stadig grundig rengøring og afspritning mellem hver klient, ligesom der også stadig er håndsprit til rådighed både uden for og inde i klinikken.


I forbindelse med behandlingen:

- Ankom gerne så tæt på den aftalte tid som muligt - da der skal være tid til rengøring og udluftning mellem hver klient.

- Medbring (nyvasket): 1 lagen, 1 stort og 1 lille håndklæde.

- Vand er vigtigt i forbindelse med en behandling, derfor anbefalder jeg at du selv medbringer noget vand, som du kan drikke efter behandlingen.

- Betalt gerne med Mobilepay - og ellers kontant (Vi modtager ikke kort)

- Undlad at bestille tid, hvis du er syg eller har feber. 

- Afbestil venligst din tid ved sygdom - f.eks. feber, hoste, ondt i halsen, snottet - eller har symptomer på COVID-19.

- Booking kan ske online https://hos-wulff.planway.com, på tlf. 30 70 92 10 eller ved at sende en mail til info@hoswulff.dk


Afbudsregler:

Det kan være svært at få tider hos mig, derfor er det vigtigt, at du husker at melde afbud i god tid, så en anden kan få mulighed for at få tiden.

Skulle du blive forhindret, skal du huske at melde afbud hurtigst muligt, og senest 24 timer før.
Ved afbud mindre end 24 timer før behandlingens start, pålægges et gebyr på 50% af behandlingens pris. 

Jeg har naturligvis forståelse for, at alle kan blive akut syge, og skulle dette ske, skal du sende afbud via en sms til 30 70 92 10 senest kl. 7.00 samme dag,

ellers pålægges et gebyr på 50% af behandlinges pris.
Ved udeblivelse opkræves 100% af behandlingens pris.


Det er muligt at ændre sine tider online: https://hos-wulff.planway.com eller ved at kontakte Hos Wulff på tlf.: 30 70 92 10, dog senest 24 timer før.


Booking af tid:

Det er muligt at booke tider online: https://hos-wulff.planway.com eller på tlf.: 30 70 92 10 eller ved at sende en mail til info@hoswulff.dk

Behandlinger udføres kun mod forudgående aftale.

Af hensyn til klienterne tager jeg ikke telefonen under behandlinger, men hvis du indtaler en besked eller skriver en sms, så vender jeg tilbage snarest muligt.


Gavekort:

Det er muligt at købe gavekort efter direkte henvendelse til Hos Wulff. Gavekort kan ikke byttes eller veksles til kontanter.


RAB registreret:

Hos Wulff er RAB registreret fysiurgisk massør/Skadesbehandler, og har du en forsikringsordning, der giver tilskud til massage, så kan du få refunderet dine udgifter til behandlinger udført af Hos Wulff.

Hos Wulff er RAB registreret Kranio Sakral Terapeut, og har du en forsikring, der giver tilskud til Kranio Sakral Terapi (KST), så kan du få refunderet dine udgifter til behandlinger udført af Hos Wulff.


Journalpligtig:

Som RAB registreret behandler er jeg journalpligtig. Hos Wulff sætter din data-sikkerhed højt og tilsikrer at data-forordningen (GDPR) følges.

Til første behandling afsættes ekstra tid, da der ekstra tid til at undersøge og lave anamnese samt div. led- og muskel-test.

Booker du uden om mit onlinebooking system, eller er der tale om baby-/børnebehandliger, skal du udfylde og underskrive en samtykkeerklæring i forhold til min journalpligt.