Cupping-massage

Cupping-massage er en kombination af fysiurgisk massage og cupping. Behandlingen begynder med en fysiurgisk massage, herefter påsættes cupperne. Cupping-delen kan både bestå af glidende og stationær cupping. Ved glidende cupping, trækkes cupperne langsomt over de spændte områder, og ved stationær cupping, bliver cupperne siddende på kroppen i 5-10 minutter.

 

Hvis dine muskler eller fascia (bindevæv) er meget spændt, kan det anbefales at vælge denne kombination af fysiurgisk massage med cupping.

Cupping efterlader oftest et mærke eller rødme på huden - jo flere affaldsstoffer, jo større chance for at mærkerne bliver der i længere tid. Det er meget vigtigt at få drukket rigeligt med vand efter en behandling med cupping.  


Behandlingen er fysiurgisk massage / skadesbehandling med cupping.Første gang du kommer bruges noget af tiden til at undersøge og lave anamnese samt div. led- og muskeltest.Hos Wulff er RAB godkendt lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler / sportsmassør. Titlen RAB-godkendt er Sundhedstyrelsens blåstempling af at behandleren har en lang og høj faglig uddannelse bag sig. Brancheforeningen BFM sikrer, at Hos Wulff overholder alle lovmæssige krav til den høje faglighed i uddannelsen, og at de efterfølgende skærpede krav om videreuddannelse ligeledes overholdes.