Triggerpunkt

Et triggerpunkt kan nogen gange mærkes som en lille knude i muskelvævet, andre gange som en lille fordybning. Det opstår i forbindelse med særlige belastninger eller ulykkestilfælde og skaber en permanent spændingstilstand i musklen. Det interessante er, at selvom triggerpunktet føles ømt, vil den egentlige og vedvarende smerte sendes videre og opleves andre steder i kroppen. Dette leder derfor ofte til misvisende diagnose og udsigtløs behandling af smerte området.

Triggerpunkter kan behandles gennem massage og med enkelte redskaber kan man selv udføre behandling.


Hos mig vil du få en fysiurgisk massage kombineret med triggerpunktterapi. 


Når du kommer første gang skal der afsættes 45 min. til behandlingen, så der er tid til at undersøge og lave anamnese samt div. led- og muskeltest.


Hos Wulff er RAB godkendt lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler / sportsmassør. Titlen RAB-godkendt er Sundhedstyrelsens blåstempling af at behandleren har en lang og høj faglig uddannelse bag sig. Brancheforeningen BFM sikrer, at Hos Wulff overholder alle lovmæssige krav til den høje faglighed i uddannelsen, og at de efterfølgende skærpede krav om videreuddannelse ligeledes overholdes.