Tibetansk Nakke-refleksterapi

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt Lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler/sportsmassør

Hos Wulff tilbyder Tibetansk Nakkerefleksterapi, også kaldet tibetansk nakkemassage, dom er den ældst kendte helbredelsesteknik, hvor nakke og skuldre behandles for muskelsmerter og spændinger, samtidig med at behandlingen virker som smertelindring for hele kroppen.

Gamle Tibetanske skrifter omtaler brugen af denne special massage, til at forebygge og behandle sygdomme samt afhjælpe skader i hele kroppen, blot ved at bearbejde muskler, reflekszoner og punkter i nakkeområdet og skulderområdet.


 

Tibetansk nakkemassage virker stimulerende på kredsløbet, afslapper musklerne, forbedrer fordøjelsen og aktiverer kroppens selvhelbredende processer. Gennem påvirkning af lymfesystemet øges udskillelsen af affaldsstoffer.

Døjer du meget med hovedpine er der mulighed for tillægsbehandling med specielle akupressurpunkter.

Behandlingen kan både foregå liggende på briksen eller siddende på en stol, hvilket er en stor fordel hvis du er gravid eller af andre grunde ikke kan ligge på maven.


Døjer du meget med hovedpine anbefaler Hos Wulff, at du vælger behandlingen med individuelle tryk.


Hos Wulff kan du få Tibetansk Nakkerefleksterapi som enten en basisbehandling, en behandling med individuelle tryk, eller en individuel tilpasset behandling.

NYHEDER

Følg Hos Wulff på Facebook og Instagram.

Klinikken efterlever naturligvis de gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Er du syg eller utilpas skal du melde afbude og blive hjemme.

KLINIKKEN ER FERIELUKKET

I UGE 29, 30 & 31.


               

KONTAKT

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt

Mejsevej 1

7430 Ikast

+45 30 70 92 10

info@hoswulff.dk

Copyright © All Rights Reserved