Skeletmobilisering

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt Lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler/sportsmassør

Skeletmobilisering er en teknik, som arbejder med at løsne led og give mere bevægelighed i et specifikt led. Skeletmobilisering kan gives som selvstændig behandling, eller som led i en massagebehandling. Skeletmobilisering forgår med langsomme bevægelser, så kroppen kan følge med. Leddet arbejdes blidt i alle bevægeretninger, med blide træk og skub.

Skeletmobilisering giver større bevægelighed, mindsker smerter ved bevægelse, løsner muskler omkring leddet, løsner og forebygger låsninger i led.

 

Hos Wulff er RAB godkendt lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler / sportsmassør. Titlen RAB-godkendt er Sundhedstyrelsens blåstempling af at behandleren har en lang og høj faglig uddannelse bag sig. Brancheforeningen BFM sikrer, at Hos Wulff overholder alle lovmæssige krav til den høje faglighed i uddannelsen, og at de efterfølgende skærpede krav om videreuddannelse ligeledes overholdes.

NYHEDER

Følg Hos Wulff på Facebook og Instagram.

Klinikken efterlever naturligvis de gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Er du syg eller utilpas skal du melde afbude og blive hjemme.

KLINIKKEN ER FERIELUKKET

I UGE 29, 30 & 31.


               

KONTAKT

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt

Mejsevej 1

7430 Ikast

+45 30 70 92 10

info@hoswulff.dk

Copyright © All Rights Reserved