Skadesbehandling og sportsmassage

Hos Wulff er RAB-certificeret lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler / sportsmassør. Titlen RAB-certificeret er patenteret og gives kun af Sundhedstyrelsen til behandlere, der har en lang og høj faglig uddannelse bag sig. Brancheforeningen BFM sikrer, at Hos Wulff overholder alle lovmæssige krav til den høje faglighed i uddannelsen, og at de efterfølgende skærpede krav om videreuddannelse ligeledes overholdes.


Din massør er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og har derefter læst overbygningen som lægecertificeret skadesbehandler og sportsmassør. Det betyder at din massør, Hos Wulff, har en lang uddannelse af høj faglig kvalitet.


Skader kan forebygges ved regelmæssig professionel massage. Er skaden imidlertid sket, vil jeg forsøge at lokalisere problemet og de muskelgrupper, der er berørt, hvorefter jeg starter en målrettet behandling. Denne behandling kan være en kombination af forskellige teknikker. Hvis problemet ligger uden for massageteknikkernes område, henviser jeg til andre specialister.


Sportsmassage er en effektiv og dybdegående massage. Sportsmassage har til formål at skabe flow, fjerne muskelspændinger, udrense affaldsstoffer fra kroppen og hjælpe kroppen til hurtigere restitution. Sportsmassage er til alle, som trænger til at få løsnet kroppen op, uanset om du dyrker sport på elite- eller motionsniveau. I behandlingen inddrager jeg forskellige teknikker.


Når du kommer første gang, skal der vælges "1. behandling" noget af tiden bruges på undersøge og lave anamnese og div. led- og muskeltest.

Derefter kan vælges imellem:

45 min. skadesbehandling

60 min. skadesbehandling


Som registreret alternativ behandler, RAB-certificeret massør og skadesbhenadler opfylder jeg de krav, som udbyderne af sundshedsforsikringer stiller. Det vil sige, at klienter, der behandles hos mig, kan få udgifterne refunderet via deres sundshedsforsikring, hvis den dækker massage og skadesbehandling.