Skadesbehandling og sportsmassage

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt Lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler/sportsmassør

Hos Wulff er din RAB godkendt lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler / sportsmassør.


Din massør er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og har derefter læst overbygningen som lægecertificeret skadesbehandler og sportsmassør. Det betyder at din massør, Hos Wulff, har en lang uddannelse af høj faglig kvalitet.


Skader kan forebygges ved regelmæssig professionel massage. Er skaden imidlertid sket, vil jeg forsøge at lokalisere problemet og de muskelgrupper, der er berørt, hvorefter jeg starter en målrettet behandling. Denne behandling kan være en kombination af forskellige teknikker. Hvis problemet ligger uden for massageteknikkernes område, henviser jeg til andre specialister.


Sportsmassage er en effektiv og dybdegående massage. Sportsmassage har til formål at skabe flow, fjerne muskelspændinger, udrense affaldsstoffer fra kroppen og hjælpe kroppen til hurtigere restitution. Sportsmassage er til alle, som trænger til at få løsnet kroppen op, uanset om du dyrker sport på elite- eller motionsniveau.


Når du kommer første gang skal der afsættes 45 min. til behandlingen, så der er tid til at undersøge og lave anamnese og div. led- og muskeltests.. Derefter kan vælges imellem:

30 min. skadesbehandling/sportsmassage

60 min. skadesbehandling/sportsmassage


Som registreret alternativ behandler, RAB godkendt massør og skadesbhenadler opfylder jeg de krav, som udbyderne af sundshedsforsikringer stiller. Det vil sige, at klienter, der behandles hos mig, kan få udgifterne refunderet via deres sundshedsforsikring, hvis den dækker massage og skadesbehandling.NYHEDER

Følg Hos Wulff på Facebook og Instagram.

På baggrund af Coronakrisen og Statisministeriets udmelding er klinikken lukket til og med 13. april. Følg Hos Wulff på Facebook, hvor der vil være løbende opdateringer.


               

KONTAKT

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt

Mejsevej 1

7430 Ikast

+45 30 70 92 10

info@hoswulff.dk

Copyright © All Rights Reserved