Nu Skin Galvanic Spa ansigtsbehandling

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt Lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler/sportsmassør

Hos Wulff tilbyder 2 forskellige luksuriøse ansigtsbehandlinger med NUSKIN produkter, begge behandliner er ansigtsbehandlinger, som både kan ses og føles. 


NuSkin Galvanic Spa-ansigtsbehandling:

Du bliver forkælet med afrensning af huden, peeling, dybderensende maske, Galvanic Spa i 2 trin* og afsluttende creme.


NuSkin 5 star Hollywood treatment:

Du bliver forkælet med afrensning af huden, dybderensende maske, Galvanic Spa i 2 trin*, opstrammende maske - også kaldet "cinderella effekten", imens "cinderella masken" gør sin virkning, gives håndmassage. Efter afrens af maske påføres fugtighedscreme.


Til begge ansigtsbehandling bruger vi et avanceret Galvanic Spa apparat. Det anvender selvjusterende galvaniske (elektriske) strømme, som stimulerer dit blodomløb og cellefornyelse i huden. Dette resulterer i, at huden opstrammes og ser både yngre og sundere ud, og samtidig er det fantastisk afslappende.


*Galvanic Spa består af 2 trin, først påsmøres en forbehandlingsgele, der indeholder te.cocoyl.glutamat. Den indeholder estrakter af morgenfrue, tang og vanilje og har en lindrende effekt. Derefter påsmæres behandlingsgelen, der indeholder antioxidanten E-vitamin, aminosyre, der fremmer blodcikrulationen og estrakter af rose, jasmin og sandeltræ, som har en beroligende effekt og efterlader din hud smuk og jævn.

NYHEDER

Følg Hos Wulff på Facebook og Instagram.

Klinikken efterlever naturligvis de gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Er du syg eller utilpas skal du melde afbude og blive hjemme.

KLINIKKEN ER FERIELUKKET

I UGE 29, 30 & 31.


               

KONTAKT

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt

Mejsevej 1

7430 Ikast

+45 30 70 92 10

info@hoswulff.dk

Copyright © All Rights Reserved