Myofascial release

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt Lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler/sportsmassør

Myofascial release mod smerter i kroppen

 

Myofascial release er en reguleringsteknik, som bygger på helhedsanskuelse: Kroppen husker alt. Når vi oplever traumer, chok, skader via sport med mere, vil vores krop altid prøve at beskytte os.

Det gør den bl. a. ved at lave muskelsammentrækninger. Disse sammentrækninger kan føre til dybe, massive spændinger, som forhindrer væv i og omkring muskler i at fungere optimalt.

Der kommer ganske enkelt ikke nok ilt til området. Derfor er det vigtigt at løsne disse spændinger, så der igen kan komme energi til området og vævet kan fungere optimalt.

Behandlingen er tænkt som en helhed

Det er helhedstænkning. I behandlingen ser man ikke så meget på, hvor man har smerter, idet smerter er en kompensation eller symptom på problemer andet stedets.

I stedet finder vi via muskelkæderne/meridianerne frem til årsagen til smerterne, og det er her der sættes ind med behandling.

Det er en manuel behandlingsform gennem hvilken man løsner de dybeste stagnationer i kroppen. Dette sker via dybdegående tryk på muskelbaner, -tilhæftninger og -udspring samt på akupunktur punkter.


Til første behandling bruges noget af tiden på anamnese.


Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

NYHEDER

Følg Hos Wulff på Facebook og Instagram.


               

KONTAKT

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt

Mejsevej 1

7430 Ikast

+45 30 70 92 10

info@hoswulff.dk

Copyright © All Rights Reserved