AromaTouch Terapi

dōTERRA® AromaTouch Terapi

AromaTouch Terapi behandling er en meget blid behandling, hvor der anvendes 8 forskellige olier fra dõTERRA.

Der anvendes 100% rene æteriske olier, som påføres huden på klientens ryg, nakke, øre og under fødderne. Det er en meget nænsom og blid behandling, som har en positiv effekt på stress, immunsystemet og inflammationer. Behandlingen styrker dit almene velbefindende, dit immunforsvar, modvirker stress og hjælper på ømme og trætte muskler og led. Oliernes dufte gør i sig selv behandlingen til noget helt specielt.


Amerikanske Dr. David Hill har udviklet AromaTouch teknikken i samarbejde med dōTERRA, da disse helt unikke 100% rene æteriske olier har en healende effekt på både krop og sind.


Er du interesseret i at høre mere om olierne fra dõTERRA, er du velkommen til at kontakte mig.

Ønsker du at købe nogle af de skønne æteriske olier kan du gøre det online på hjemmesiden: http://mydoterra.com/lailawulff


Hos Wulff er RAB certificeret lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler / sportsmassør. Titlen RAB-godkendt er Sundhedstyrelsens blåstempling af at behandleren har en lang og høj faglig uddannelse bag sig. Brancheforeningen BFM sikrer, at Hos Wulff overholder alle lovmæssige krav til den høje faglighed i uddannelsen, og at de efterfølgende skærpede krav om videreuddannelse ligeledes overholdes.