Nu Skin Galvanic Spa ansigtsbehandling

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt Lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægecertificeret skadesbehandler/sportsmassør

Hos Wulff tilbyder luksuriøse ansigtsbehandlinger med NU SKIN produkter.


Begge behandliner er luksuriøse ansigtsbehandlinger, som både kan ses og føles. Ansigtsbehandlingerne skræddersys helt specielt til dig, ud fra dine ønsker og behov.


Til begge ansigtsbehandling bruger vi et avanceret Galvanic Spa apparat. Det anvender selvjusterende galvaniske (elektriske) strømme, som stimulerer dit blodomløb og cellefornyelse i huden. Dette resulterer i, at huden opstrammes og ser både yngre og sundere ud, og samtidig er det fantastisk afslappende.


Nu Skin Galvanic Spa-ansigtsbehandling:

Du bliver forkælet med afrensning af huden, peeling, dybderens, Galvanic Spa i 2 trin* og afsluttende creme.


*Galvanic Spa består af 2 trin, først påsmøres en forbehandlingsgele, der indeholder te.cocoyl.glutamat. Den indeholder estrakter af morgenfrue, tang og vanilje og har en lindrende effekt. Derefter påsmæres behandlingsgelen, der indeholder antioxidanten E-vitamin, aminosyre, der fremmer blodcikrulationen og estrakter af rose, jasmin og sandeltræ, som har en beroligende effekt og efterlader din hud smuk og jævn.

NYHEDER

 Følg Hos Wulff på Facebook og Instagram.

Her vil der blive annonceret      konkurrencer, nyheder m.m.

               

KONTAKT

HOS WULFF

Registreret alternativ behandler, RAB godkendt

Mejsevej 1

7430 Ikast

+45 30 70 92 10

info@hoswulff.dk

Copyright © All Rights Reserved